Grüße aus Ulricehamn

Es geht fast nichts mehr! Das Corona-Virus hat uns fest im Griff, schränkt unser Leben ein. Es herrscht der Katastrophenfall in Bayern, für mindestens zwei Wochen gelten jetzt Ausgangsbeschränkungen. Direkte Begegnungen der Menschen sind kaum mehr möglich, auch das religiöse Gemeinschaftsleben ist untersagt. An Reisen ist schon länger nicht mehr zu denken. Umso wichtiger ist es, auf andere Weise in Kontakt zu bleiben. Unsere Freunde aus der Gemeinde Ulricehamn in Schweden denken an uns und schicken uns viele Grüße. Es ist schön gerade in diesen schweren Zeiten miteinander verbunden zu sein, vor allem, wenn die geplante Gemeindereise nach Schweden dieses Jahr nicht stattfinden wird.

Von Christer Andersson

Hope you are doing well. It’s a very strange situation right now in the world. Here in Ulricehamns its okay, but everyone is talking about Corona. The recommendation is to stay at home as much as possible, but we are still having our youth group and confirmation classes. We will see what will happen next week. Some of the schools are closed, but I expect that all schools will close next week. We don’t really know how handle our youth group, because we feel that many of the young people are worried and it’s important for them to have some place where they can just relax and talk (if they don’t have a cold or other symptoms). How are you handling church services? Do you meet young people, elderly ones, others?

I’m not sure what you think about the planned visit to Sweden, but it seems a little bit difficult to do the visit this year. Probably it is better that we cancel the plans right now and wait and see if it will get better next year. Please let me know your thoughts.

Please pass my greetings to your family and all others I know?. And if you have Sunday service in Oberhaching please pass our greetings to the congregation.
Yours,
Christer